ORGANIZAM PETRECERI PENTRU COPII IN FOCSANI SI IN TOT JUDETUL VRANCEA

 


www.allincludedevents.ro

All Included Events Focsani se ocupa si cu organizarea de petreceri pentru copii. Impreuna vom reusi sa facem dintr-o petrecere de copii una din cele mai frumoase amintiri a copilariei lor cand aducem accesoriile tematice potrivite varstei lor.

Pinata tematica reprezinta pentru petrecerea copiilor elementul surpriza al unei petreceri. Ii va bucura pe toti invitatii indiferent de varsta. Cea mai distractiva pinata personalizata poate sa contina dulciuri impachetate, bomboane, confetti sau balonase mici. Candy bar-ul personalizat sau tematic este realizat dintr-o multitudine de prajituri si dulciuri de cea mai buna calitate. Pe langa faptul ca sunt extrem de delicioase, ele sunt si foarte sigure pentru cei mici

Animatorii nostri pentru petreceri copii sunt foarte comunicativi. Interactioneaza cu cei mici intr-un mod specific varstei lor. Acestia vor avea parte de o multime de surprize. Orice petrecere copii nu poate fi pe deplin distractiva daca nu exista picturi pe fata petreceri copii. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, potrivite pentru pielea sensibila a copiilor.

Noi aducem desenele animate la petrecerea lor prin accesorii tematice de petreceri pe coifuri, coronite cu texte si urari, paie colorate, paie tematice, pahare colorate si imprimate cu personajele lor preferate, banner cu numele sarbatoritului sau cu tema petrecerii, farfurii colorate cu personaje din desene animate, farfurii colorate, pinata, baloane simple, baloane cu heliu.

Pentru comenzi si detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0722493704

Va asteptam cu drag!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:

Website – http://www.allincludedevents.ro   

Facebook – https://www.facebook.com/allincludedeventsFocsani/   

Blogger - https://allincludedeventsFocsani.blogspot.com       

Flickr –  https://www.flickr.com/photos/200276241@N03/   

Tumblr –   https://www.tumblr.com/eventsfocsani2007   

Wordpress - - http://allincludedeventsFocsani.wordpress.com/    

Youtube  - https://www.youtube.com/channel/UCDVMnGYbtPkZUEXN2buPslw   

Twitter –  https://twitter.com/eventsfocsani   

Pinterest – https://ro.pinterest.com/eventsfocsani/   

Instagram – - https://www.instagram.com/eventsFocsani/     

Vimeo - https://vimeo.com/eventsfocsani2007   

Tiktok - https://www.tiktok.com/@eventsfocsani   

Reddit - https://www.reddit.com/user/eventsfocsani2007/   

#animatoaremajoretaFocsani #candybaraniversareFocsani  #tortaniversareFocsani  #fruitbarFocsani  #bardefructeFocsani  #petrecericopiiFocsani  #candybarpetrecerecopiiFocsani  #candybarnuntaFocsani   #candybarbotezFocsani  #tortbotezFocsani   #tortpetrecereaniversaraFocsani  #tortsurprizaFocsani   #paharepersonalizatenuntaFocsani  #paharepersonalizatebotezFocsani  #nuntaFocsani  #botezFocsani  #magicianpetrecerecopiiFocsani  #petreceritematiceFocsani  #petrecericopiiFocsani  #decoratiunibaloanepetreceriFocsani  #animatoripetrecericopiiFocsani  #mascotepetrecericopiiFocsani  #evenimentecorporateFocsani.


Comments

Popular posts from this blog

ORGANIZAM NUNTA DE LA A LA Z IN FOCSANI, JUDETUL VRANCEA, WEDDING PLANNER, DETALII 0722493704

INAUGURARE MAGAZIN FLANCO VRANCEA CU ARCADA DE BALOANE PERSONALIZATA VRANCEA